Pula: Aladdin u subotu premijerno u Pionirskom domu

S jedne od proba Aladdina (snimio D. ŠTIFANIĆ)
S jedne od proba Aladdina (snimio D. ŠTIFANIĆ)

Nova predstava Teatra Naranča i Kazališne udruge FERR - Aladdin - svoju će premijeru imati u subotu, 15. rujna u 19 sati u pulskom Dječjem kulturnom centru (bivši Pionirski dom). Pretpremijera će biti istoga dana u 11 sati, a reprize u nedjelju, 16., u 11 i 18 sati. Najavljeno je to na konferenciji za novinare u bivšem Pionirskom domu.

Režiju i adaptaciju potpisuje Majkl Mikolić, glazbu je skladao Branko Radić, kostime realizirao Neven Mihić, autorica scenografije je Breza Žižović, koreografije je osmislila Katja Rabar, a Luka Juričić napisao je tekstove songova.

Glume Monika Mihajlović, Ugo Korani, Franjo Tončinić, Luka Juričić, Lino Brozić, Mila Jovanović, Iris Tkalec, Ana Božinović, Šime Rabar, David Banco, Aleksandar Mandić, Ivona Bulešić, Lucija Roce, Linda Kliman, Mateja Šimunić, Gea Modrušan, Roberta Stevanović i Ena Bratić.

Luka Juričić, vodeći čovjek Teatra Naranča, i Mikolić rekli su da u predstavi sudjeluju i profesionalni glumci, gosti i domaće snage te najmlađi članovi FERR-a. U Teatru Naranča žele stvoriti naviku rezerviranja ulaznica, budući da dvorana ima 208 mjesta, a zbog potreba predstave neće biti dozvoljeno stajanje.

- Ne želimo da ljudi ostanu bez mjesta, zato neka svi na vrijeme rezerviraju ulaznicu na 099/5274-005, e-mail [email protected] ili putem naše Facebook stranice, kazali su Juričić i Mikolić.

Svi akteri predstave izrazili su svoje zadovoljstvo izvrsnom atmosferom koja je vladala na probama, činjenicom da su se vrlo dobro slagali te da im je rad bio zabavan.

Kostimograf Mihić, koji prvi put surađuje s ovim kazalištem, kreirao je stotinjak odjevnih predmeta, a najzahtjevnije su mu bile princezine haljine. Mikolić je pohvalio i izvrsnu glazbu Branka Radića. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter