Pula: Addenda nudi besplatne radionice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tjedan cjeloživotnog učenja koji se ove godine održava od 24. do 30. rujna, pulsko Učilište Addenda obilježava Danima otvorenih vrata i radionicama besplatnim za građanstvo.

Kako je navela ravnateljica Učilišta Majda Miljan, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima, između ostalih i Učilištem Addenda, organizira događanja u svim dijelovima Hrvatske koji će građanima omogućiti upoznavanje s mogućnostima obrazovanja i učenja.

Cjeloživotno učenje, navela je, jest proces stjecanja znanja, vještina i kompetencija koje utječu na osobni rast pojedinca, njegovu ulogu u građanskom i društvenom životu te podižu razinu profesionalnosti u radu.

Aleksandar Miljan predstavio je program Addende za Tjedan cjeloživotnog učenja: u utorak 25. i četvrtak 27. rujna od 8 do 18 sati, Učilište svima otvara svoja vrata kako bi dali uvid u programe koje nude, a koji će se za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata, moći upisati uz 20 posto popusta.

Učilište će zainteresiranima ponuditi i besplatne radionice koje će se održavati od 25. do 27. rujna u prostorijama Addende u Amfiteatarskoj 2.

U utorak će se, od 17 do 20 sati, održati radionica pod nazivom "Alternativni izvori električne energije", u srijedu u isto vrijeme radionica "Kupoprodaja i prava koja me pripadaju", a u četvrtak radionica "Marketing - što jest, a što nije".

Svi zainteresirani mogu više informacija o besplatnim radionicama saznati na www.uciliste-addenda.hr i prijaviti se na mail: [email protected] ili osobno u prostorijama Učilišta.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja od 20 polaznika po radionici. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter