Pula: 3 ozlijeđena u sudaru land rovera i iveca

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Dva vozača i jedan suvozač lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11.30 sati na raskrižju Vukovarske i Stankovićeve ulice u Puli. Nesreća se dogodila kada je 28-godišnji vozač land rovera pulskih oznaka iz Fažane dolaskom na raskrižje Stankovićeve s Vukovarskom prošao kroz crveno svijetlo i udario u teretno vozilo iveco daily pulskih oznaka.

Ivecom je upravljao 38-godišnjak iz Karojbe i na raskrižju je uredno prošao kroz zeleno svijetlo, a uslijed silovitog udarca oba vozila su izbačena van kolnika tako da je rover završio u zidu zgrade u Stankovićevoj ulici. Iveco se nakon sudara zaustavio nešto dalje od rovera kojem je od siline udara u kamion i u zgradu iscurilo ulje i gorivo na kolnik.

Ozljede su zadobili vozač iz rovera i iveca te 35-godišnji suvozač u ivecu iz Kršana. Alkotestiranjem je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola. Prema prvim informacijama na terenu oba su vozača nakon nesreće tvrdila da im je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Protiv vozača land rovera, 28-godišnjaka iz Fažane slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prometnog prekršaja. (M. Ko./M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter