Pukla ljubav Severine i Milana?

Severina i Milan - idila ljetos na Hvaru (Damjan TADIĆ/CROPIX)
Severina i Milan - idila ljetos na Hvaru (Damjan TADIĆ/CROPIX)

Pukla ljubav između Severine i Milana! Pop zvijezda prekinula svaki kontakt sa samozvanim srbijanskim kraljem bakra! Bila istina ili laž - vijest o navodnom prekidu veze najpoznatije hrvatske pjevačice i njezinog partnera, koja se savršeno uklopila u aktualnu sezonu kiselih krastavaca, odjeknula je čitavom regijom tako da gotovo i nema medija koji je nije prenio.

- Prepirke su dio njihove svakodnevice. Situacija je postala nepodnošljiva. Palo je mnogo teških riječi s obiju strana, nakon čega je Severina spakirala bebine i svoje stvari i napustila Milana. On je svjestan da Seve ne želi čuti za njega, što mu je u lice rekla, pa nije ni pokušavao spriječiti krah romanse, izjava je navodno bliske Severinine prijateljice koju su ovih dana prenijeli brojni mediji.

Navodne stalne svađe

Popularna je pjevačica navodno provela nekoliko dana u Splitu, boraveći sa sinom Aleksandrom kod majke, da bi potom otputovala u Zagreb. Iako su mnogi novinari pokušali dobiti bilo kakav komentar od Severininog menadžera Tomice Petrovića, nisu uspjeli.

O (navodnim) svađama između nevjenčanih partnera pisalo se već nekoliko puta, a zanimljivo je da ekskluzivne informacije o raspadu razvikane veze uglavnom stižu iz srbijanskih medija, koji se uporno trude rastaviti slavni par. Mediji su tako još u svibnju izvještavali o njihovim razmiricama i svađi koja je izbila, jer je Milanu smetao plač bebe.

Severinu i njezinog partnera rastavljalo se i prošlog mjeseca kada su se navodno posvađali u njihovom hotelu u Vršcu. Dok su mediji izvještavali da je Sevka nakon svađe s Milanom Popovićem otputovala u Beograd, ona je bila u Zadru i uživala u odmoru sa sinom i zaručnikom.

Mudro šuti i radi

Dok trač-mediji razglabaju o njezinom privatnom životu, popularna Splićanka mudro šuti i radi. Nakon uspješne mini-turneje u sklopu koje je održala šest koncerata, Severina se odmarala u Petrčanama, a boravak na moru iskoristila je i za snimanje reklamne fotografije za hotel u kojem je odsjela.

Uskoro će tako biti objavljen dugoočekivani videospot za njezinu pjesmu "Italiana", koja je na YouTubeu do sada preslušana više od 16 milijuna puta, čime je s prvog mjesta skinula "Bižuteriju" Jelene Rozge i postala najslušanija hrvatska pjesma na tom videoservisu. Severina također privodi kraju novi album radnog naziva "Dobrodošao u klub", koji bi trebao izaći krajem godine. (I. KOCIJAN/NL)


Podijeli: Facebook Twiter