Puhaci i pjevacice osvježili vrelu vecer

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tradicionalnu manifestaciju Na ulicama i trgovima koja se od sredine lipnja održava na Forumu i Portarati, pred mnogobrojnom je domacom publikom i turistima zakljucio Puhacki orkestar Grada Pule s gošcama - Ženskom klapom Teranke i Vesnom Nežic Ružic.

Koncert je bio podijeljen u tri dijela: u prvom je puhacima ravnao Branko Okmaca, drugi dio pripao je Terankama koje su izvele dio programa s kojim su se pobijedile na natjecanju u Sankt Peterburgu, a treci dio ponovno orkestru s dirigentom Antom Dobronicem.

Mnogobrojna je publika mogla cuti glazbene teme iz filmova "Kum", "Pirati s Kariba", "Zvjezdane staze", "Indiana Jones", "Ljepotica i zvijer", ali i poznate evergreene, primjerice one kultne švedske grupe ABBA. Na programu je bio i novi aranžman pulskog skladatelja Branka Radica, clana orkestra, pod nazivom "Cartoon Concert", koji je ovu svoju skladbu priredio i za ovaj orkestar.

Vesna Nežic Ružic je uz pratnju orkestra otpjevala evegreen "Harbor Lights" i "Lovor i ruže". Ovogodišnje, 24-to izdanje programa Na ulicama i trgovima, u organizaciji SAKUD-a Pula, ovim je koncertom privedeno kraju, a izvodacima je, makar na kratko, uspjelo osvježiti vrelu kolovošku vecer.


Podijeli: Facebook Twiter