Pucar debitirao u kadetskoj reprezentaciji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Otvorenom prvenstvu Slovacke koje je u Bratislavi održano od 6. do 8.studenog, svoj prvi reprezentativni nastup u kadetskoj stolnoteniskoj reprezentaciji Hrvatske imao je clan "Pule" Tomislav Pucar. On je zajedno sa Franjom - Josipom Mareljom (Zagreb) igrao za B reprezentaciju, u konkurenciji 25 reprezentativnih selekcija, odnosno stotinu igraca u muškom dijelu turnira.

U ekipnom dijelu natjecanja Pucar i Marelja poraženi su od Nizozemske 1:3 (pobjeda Pucara), a od Madarske su izgubili 0:3. Kao treceplasirani u skupini razigravali su za plasman od 27. do 40. mjesta, na dvije pobjede, a ne na tri, kako se igralo u skupini. Pobijedili su Rusiju 2:1 (poraz Pucara), a od Norveške su izgubili 0:2 te tako ispali u polufinalu utješnog turnira trece razine.

U pojedinacnom turniru Pucar se nakon pobjede i dva poraza u skupini nije uspio plasirati u glavni ždrijeb turnira, nego je natjecanje nastavio u utješnoj skupini.

Žensku A reprezentaciju (Mateja Jeger, Lea Rakovac) koja je u Bratislavi imala dosta uspjeha (prvo mjesto u igri parova, drugo mjesto ekipno te trece mjesto pojedinacno Mateje Jeger) vodio je Puljanin Lari Pucar.


Podijeli: Facebook Twiter