Publika rasplesana, misija obavljena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oni koji nisu otišli pogledati novi nastavak sage o Harryju Potteru, a takvih nije bilo malo, sinoc su se okupili u Circolu gdje ih je zabavljao Stampedo, a u sklopu propratnog programa filmskog festivala.

Za razliku od njihovog proljetnog nastupa kada su svirali na gotovo praznim Giardinima, sada su imali problema tek s reakcijom prisutnih koja je u pocetku bila dosta mlaka. Ivanka Mazurkijevic kao i uvijek se trudila na svoje fanove prenijeti što više pozitivne energije, u cemu je na kraju i uspjela, koliko god da je jaca reakcija stigla možda malo prekasno. Nema veze, jer su svejedno otprašili dva sata ne propustivši odsvirati ni jedan svoj hit. Valjda i zbog ugodne ljetne veceri, zvucali su malo rockerskije, pa je tako "Špricer" izveden u nešto manje kabaretskoj verziji.

Buduci da je ovo ipak filmski festival, pjesmu "Samo zvijezde" pjevacica je posvetila montažerima. Mile Kekin, koji inace s Ivankom pjeva nekoliko pjesama, pojavio se u publici, ali nije se popeo na binu, a u njegovom Hladnom pivu tek cemo moci uživati sutra na Forumu u 23.30.

Iako je Mazurkijevic zaštitni znak Stampeda te je zadužena i za animaciju publike, sinoc su se iskazali i njeni decki. ,Iskusni basist Stanko Kovacic izveo je na violoncelu obradu pjesme Metallice te temu poznatu iz filma "Pakleni šund" dok se gitarist Dalibor Zovko takoder dodatno uporno trudio poboljšati komunikaciju s publikom, a bubnjar Nikola Crnkovic iskazao se kratkom solažom.


Podijeli: Facebook Twiter