Publika pjevala Rozgine hitove

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Proteklog je vikenda započeo 27. po redu Konzum Croatia Open u Umagu, koji traje do 24. srpnja.

Osim u tenisu, posjetitelji i ove godine mogu uživati u dobroj zabavi, ukusnoj hrani i vrhunskim vinima, a organizatori su pripremili bogati program koji donosi pregršt događaja za sve uzraste i ukuse.

Nakon zanimljivog subotnjeg ekshibicijskog meča Agassija, Ivaniševića i Ferrera, domaći i strani posjetitelji su se okupili na ''Dance areni'', gdje je održan koncert otvorenja uz Jelenu Rozgu i Halida Bešlića, koji su brojnim posjetiteljima priredili nezaboravnu večer.

Publika je sa splitskom pjevačicom pjevala u glas, između ostalog i prekretnicu njezine karijere, hit ''Bižuteriju'', s kojom je  započela svoju istoimenu prvu veliku turneju. Mogli su se čuti i hitovi ''Razmažena'', ''Tsunami'', ''Udajem se'', ''Odoh ja'', ''Nirvana'', ''Dobitna kombinacija'', ''Daj šta daš'' i drugi, dok je njezin koncert završio pjesmom ''Kraljica''. Nakon Rozge je, na veliku radost publike, na binu zakoračio i čuveni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić, koji je ''u Hrvatskoj srušio predrasude o narodnjačkoj glazbi i na neki način postao fenomen probivši se na tržište koje je oduvijek takvu vrstu glazbe smatralo manje vrijednom'', te koncert započeo pjesmom ''Dvadesete''. Orila se tako pjesma, a publika je neumorno i emotivno pjevala ''Miljacku'', ''Požuri'', ''Iznad Tešnja'', ''Hej zoro, ne svani'', ''Prvi poljubac'' i brojne druge hitove.

Primjetan je bio veliki broj domaćih gostiju i Slovenaca, fanova Rozge i Bešlića, koji su koncert masovno snimali i fotografirali. Ostali stranci, obzirom na repertoar večeri, su ovaj puta bili u sjeni domaće publike. Nakon koncerta, zabava se nastavila uz strane hitove, koji su držali posjetitelje na nogama do jutarnjih sati.

Danas je na repertoaru u 20 i 30 predstavljanje brošure ''5 godina Istria Gourmet Festivala'', u 21 sat su na redu vinske degustacije ''Istarski šampioni 2016. godine'', dok će se u 23.30 održati rock večer uz virovitički pop-rock sastav 'Vatra'. (T. GRGIĆ)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter