Pub kviz i koncerti u labinskom Rock Caffeu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U četvrtak u labinskom Rock Caffeu ponovo kreće serijal Pub kvizova koji se pokazao kao odlična kombinacija, zabave, edukacije, večernjih izlaska i druženja. Tema ovog 4. po redu kviza su "poroci".

Kviz počinje u 20 sati a ekipe se mogu prijaviti direktno u baru ili putem Facebook stranice Rock Caffea Labin.

U petak, ususret danu zaljubljenih Rock Caffe je odlučio pokloniti jedan odličan koncert i to legendarnog Davora Lukasa iz riječke skupine Fit. Davor dolazi u akustičnoj kombinaciji uz pratnju prijatelja iz grupe Calahan, dobro znanih riječkih glazbenika i to, Roland Freiseis - Roli (Urban & 4) i Ljubo Silić (Laufer). U 90-ak minuta nastupa odsvirat će najveće hitove grupe Fit, ali i velik broj svjetskih rock hitova, pa ćete tako u njihovom aranžmanu, uz "Mačku" i "Rijeku", moći čuti i pjesme poput "Susie Q" ili "Beds are burning", "Ziggy Stardust" i "Starman" od Bowiea, pa sve do "Welcome to the machine" genijalnih Floyda.

U subotu, 13. veljače, po prvi put će se predstaviti funk-rock kvartet Brudafunk iz Rijeke. Ovaj odličan sastav predvodi Mateo Resman, natjecatelj i finalist prošlogodišnjeg Voicea uz pratnju Damjana Brnića (Šajonesi, Innuendo..) na gitari, Vedrana Ružića (Gustafi, Severina..) na basu i Edija Lazarića (Šajeta, Denis&Denis) na bubnjevima. Malo drugačiji repertoar od onih na koje je publika u Rocku navikla sastoji se od pjesama Todda Suchermanna, Ronalda Brunnera JR, TM Stevensa, Darrylla Jonesa, Mylesa Kennedyja, Jamesa Labrie, Jimija Hendrixa, Steve Stevensa...

Koncerti počinju oko 22 sata, a ulaz je besplatan. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter