Pythonovci će održati četiri dodatna showa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Budući da su ulaznice za njihov show najavljen za srpanj sljedeće godine prodane za 43,5 sekundi, Monty Python će održati četiri dodatne predstave, objavili su organizatori.

Legendarni britanski komičari okupit će se prvi puta nakon trideset godina te će održati ukupno pet predstava u londonskoj Areni O2 od 1. do 5. srpnja 2014., prenosi BBC.

Petorica živućih članova skupine, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones, okupit će se na sceni prvi puta od 1983. kad su zajedno dovršili svoj posljednji projekt - film "Smisao života Montyja Pythona".

Prošli tjedan su na konferenciji za tisak u Londonu najavili da publika u Areni O2 može očekivati "humor, patetiku, glazbu, i malu dozu staromodnog seksa".

John Cleese je rekao da će "biti novih stvari u showu". "Ljudi žele vidjeti stvari s kojima smo nekada imali uspjeha, ali mi ne želimo nastupiti na predvidljiv način", rekao je Cleese.

Upitan za razloge ponovnog okupljanja, Terry Jones je kazao da su pythonovci željeli provjeriti "jesu li još uvijek smiješni", te kako bi "zaradili puno novaca i otplatili hipoteke".

Petorica članova slavne skupine posljednji su se put zajedno pojavili u javnosti na Festivalu komedije u Aspenu 1998. Šesti član skupine Graham Chapman preminuo je 1989. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter