Psima valij i štitnici za uši zbog festivala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kad se ljubitelji rock&rolla okupe iduceg mjeseca na glazbenom festivalu u East Hamptonu, psi i macke u obližnjem utocištu za napuštene životinje možda ce morati uzeti valij da bi se nosili s nesnosnom bukom.

U utocištu Animal Rescue Fund u Hamptonu toliko su zabrinuti za zdravlje svojih 150 cetveronožnih ukucana da izvršna direktorica Sarah Davidson cak razmatra mogucnost da im nabave štitnike za uši.

Ono se nalazi u šumovitom predjelu pokraj zracne luke preko koje ce na festival Music to Know Festival dnevno stizati 6.000 ljubitelja rocka 13. i 14. kolovoza.

Nastupit ce, medu ostalima Ellie Goulding, britanski pop pjevac koji je nastupio na vjencanju princa Williama i Kate Middleton, kao i Tom Tom Club i grupa Vampire Weekend.

Uz mogucnost davanja sredstava za smirenje i štitnika za uši, planira se i puštanje umirujuce klasicne glazbe koja bi neutralizirala buku rocka. Festival se trebao održati u bogatom selu Amagansett, no zbog prigovora i tužbi mještana prebacen je na staru pistu zracne luke East Hampton, kažu organizatori.


Podijeli: Facebook Twiter