Psihološke radionice prošlo 70 poduzetnika


U povodu završetka ciklusa edukacije o poduzetničkom učenju pod nazivom Psihologija za gospodarstvenike, u HGK - Županijskoj komori Pula istarskim su gospodarstvenicima uručena priznanja. Komora je pokrenula edukaciju u suradnji s Društvom psihologa Istre, pa je tako u lipnju i srpnju gotovo 70 poduzetnika sudjelovalo na radionicama namijenjenim stjecanju vještina i znanja te razvoju sposobnosti uz pomoć kojih gospodarstvenici mogu unaprijediti svoje poslovanje, priopćio je Damir Sirotić, direktor Županijske gospodarske komore.

- Prilikom uručenja priznanja polaznicima edukacije predsjednica Jasna Jaklin Majetić istaknula je da u Komori promoviraju cjeloživotno učenje, i to organiziranjem različitih oblika edukacije, pa i u segmentu psihologije koji, iako je bitan, često je i zanemaren. Pri organiziranju edukacije krenulo se od činjenice da psihologija koja raspolaže primjenjivim znanjem utemeljenim u znanosti i praksi može pomoći zaposlenicima da se lakše nose s izazovima i s opterećenjima, napominje Sirotić.

U sklopu ciklusa edukacije održane su radionice o nagrađivanju zaposlenika, umijeću delegiranja te organizacijskoj kulturi i klimi. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter