PSG za Ronalda nudi 100 milijuna eura!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na pomolu je rekordni transfer u povijesti nogometa. Prema pisanju L'Equipea novi francuski prvak Paris Saint Germain spreman je ponuditi Real Madridu čak 100 milijuna eura odštete za Cristiana Ronalda, a portugalskoj zvijezdi 18 milijuna eura godišnje plaće što je skoro dvostruko više od njegove plaće u Madridu. U slučaju dogovora PSG je spreman pustiti trenera Carla Ancelottija u Kraljevski klub.

Ronaldo ima ugovor s Realom do 2015. godine uz godišnju plaću od 10.5 milijuna eura. Problem je što već mjesecima odbija produžiti ugovor što dodatno pojačava glasine o njegovim odlasku sa stadiona Santiago Bernabeu. Posljednjih dana spominjala se i opcija povratka Ronalda u Manchester United, no United nije spreman toliko platiti. Predsjednik pariškog kluba šeik Nasser Al-Khelaifi pod svaku cijenu želi na Parku Prinčeva stvoriti "dream team", a glavne zvijezde bili bi Ronaldo i Ibrahimović.

Na meti bogatog šeika je i napadač Uniteda Wayne Rooney, a spominju se i Franck Ribery, Samir Nasri i Yohan Cabaye. Ronaldo je stigao u Real 2009. godine iz Manchester Uniteda za 93 milijuna eura što je rekordna odšteta u povijesti nogometa. Na drugom mjestu je transfer Zlatana Ibrahimovića iz Intera u Barcelonu 2009. godine za 66 milijuna eura, a na trećoj poziciji je transfer Brazilca Kake iz Milana u Real za 65 milijuna eura 2009. godine. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter