PSG s logom Fly Emiratesa još pet godina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

PSG je danas objavio da će još pet godina na svom dresu nositi logo zrakoplovne kompanije Fly Emirates, no ni jedna ni druga strana nisu otkrili koliko je vrijedno to produljenje sponzorskog ugovora. "Mogu samo reći da je to troznamenkasta brojka, a ne četveroznakemnasta", našalio se vicepredsjednik Emiratesa Thierry Antinori.

To znači da novi ugovor vrijedi najmanje 20 milijuna eura godišnje, za razliku od pet milijuna koliko je vrijedan sadašnji ugovor. "To je jedan od najvažnijih ugovora o sponzorstvu koji postoji", dodao je predsjednik PSG-a Nasser El-Khelaifi. Ponosni smo, počašećni i sretni. "To partnerstvo traje od 2005. i nastavit će se još pet godina. Emirates su jedna od najuglednijih tvrtki na svijetu", kazao je El-Khelaifi.

Zahvaljujući ovim brojkama PSG je u skupini europskih momčadi koje imaju jako vrijedne sponzorske ugovore. Na čelu je engleski Manchester United, koji je potpisao sedmogodišnji ugovor sa Chevroletom vrijedan 560 milijuna dolara (malo manje od 60 milijuna eura godišnje). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter