Prvomajski glazbeni spektakl u Novigradu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Veliki glazbeni spektakl, koncert Olivera Dragojevica i splitske klape Cambi, održat ce se 1. svibnja u novigradskoj sportskoj dvorani.

- Drago nam je da su organizatori izabrali izvodaca popularnog i u Sloveniji jer nam tradicionalno najveci broj posjetitelja u vrijeme prvomajskog produženog vikenda dolazi upravo iz te zemlje. Vjerujemo da ce Oliverov koncert donijeti višestruku korist zbog popunjavanja turisticke ponude tijekom prvomajskog vikenda i marketinškog znacaja za grad u predsezoni, rekla je na konferenciji za novinare Michelle Babic, zamjenica direktorice novigradskog TZ-a.

S time se složio i direktor prodaje i marketinga Lagune Alen Greblo pohvalivši organizaciju koncerta za koji se u ovoj turistickoj tvrtki nadaju da ce biti dodatni razlog za izbor Novigrada kao destinacije za provodenje prvomajskih praznika.

- Pozornica od 60-ak kvadrata bit ce opremljena posebnom svjetlosnom dekoracijom, 25 kilovata razglasa i 40 kilovata rasvjete, i vjerujemo da ce postaviti nove standarde za organizaciju koncerata ne samo u Novigradu nego i u Istri i cijeloj regiji, rekao je Robert Marušic, predsjednik Radijske Istarske Mreže.

Na koncertu, koji pocinje u 21 sat, ce se sjediti, a blagajna na ulazu u dvoranu otvara se u 19 sati. Broj karata je ogranicen na dvije tisuce, a mogu se kupiti u pretprodaji u svim vecim istarskim gradovima te objektima Lagune Novigrad. Koncert organizira Radijska Istarska Mreža, uz pokroviteljstvo Lagune Novigrad d.d., Turisticke zajednice i Grada Novigrada te Buzetske pivovare. (J. PRODAN)


Podijeli: Facebook Twiter