Prvi spot Manuele Svorcan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je prije nešto više od mjesec dana snimila svoj prvi singl, mlada 19-godišnja pulska pjevacica Manuela Svorcan, koja je široj javnosti poznatija po sudjelovanju u talent-showu "Hrvatska traži zvijezdu", danas je u Puli snimala kadrove za svoj prvi spot za pjesmu "Lako je tebi". Snimalo se u velikoj dvorani Doma hrvatskih branitelja, a kamerom je bio redatelj Marko Racan.

Manuelu smo zatekli uoci pocetka snimanja, dok su joj još sredivali frizuru i šminku. Priznaje da je vrlo nervozna, ali i uzbudena.

Pjesma "Lako je tebi" žanrovski se svrstati u americki pop rock u stilu Katy Perry. Snimljena je u Zagrebu, u kucnom studiju Dejana Oreškovica, koji je ujedno i aranžer, dok glazbu i tekst potpisuje Bruno Kovacic.

- Ovo su moji prvi koraci prema profesionalnom bavljenju glazbom - trenutno studiram na pulskom Sveucilištu Jurja Dobrile, no glazba je neizostavni dio mog života, te bi na tom podrucju definitivno htjela napraviti nešto više. Trenutno suradujem s nekoliko odlicnih autora iz Zagreba, radimo na novim pjesmama, tako da mi predstoji uvježbavanje i snimanje tih pjesama, kazala je nedavno za Glas Istre Manuela.

Nakon što spot bude gotov, bit ce organizirana i promocija, najvjerojatnije u Puli i Zagrebu.


Podijeli: Facebook Twiter