Prvi put dobili nagradu i odmah Fiat Grande Punto

Giandomenicu Giuricinu ključeve automobila uručio je Edi Maružin
Giandomenicu Giuricinu ključeve automobila uručio je Edi Maružin

Giandomenicu Giuricinu topla svibanjska večer i zabava Gustafa na porečkoj rivi nakon Vinistre, ostat će duboko urezana u sjećanje, jer je to trenutak kada je desetogodišnja Nika Poropat iz gomile omotnica pristiglih na nagradno izvlačenje Glasa Istre izvukla baš onu s njegovim imenom koja mu je donijela novi automobil. Vrijedan Fiat Grande Punto, najvažniji dar Glasa Istre iz nagradne igre koja je trajala od 5. do 30. travnja tako je otišao u Rovinj.

Primopredaja ovog dara Glasa Istre održana je danas u Bujama, gdje je Giandomenico stigao u pratnji supruge Vesne i nećakinje Sindi. Ključeve novog automobila sretnom je dobitniku uručio Edi Maružin, frontman Gustafa. Primopredaji su prisustvovali i Mirjana Perković Melon, rukovoditeljica službe promocije Glasa Istre, te Roberta Bucaj djelatnica Jadranskog osiguranja iz Buja, koja je sretnom dobitniku uručila još jednu nagradu koja je išla uz auto - policu autoodgovornosti.

Sretni dobitnik nije krio oduševljenje nagradom. Otkrio nam je da ga je o dobitku obavijestila supruga. - Ja sam cijeli dan dela u kampanji u ulikama i došao sam doma i poša zajno spati, jer smo drugo jutro išli na regatu u Piran. Kasnije me probudila supruga koju su zvali da san dobio nagradu. Mene u Rovinju svi zovu Gianni, pa drugo jutro kada sam s kolegom sjeo u auto da krenemo za Piran, on je kupio Glas Istre i govori mi "Gle, neki Giandomenico iz Rovinja je dobio auto, a ja sam mu rekao: To sam ja", smije se Gianni, veliki ljubitelj mora, sportskog ribolova, veslanja i jedrenja.

Jedan je od najaktivnijih članova eko muzeja Kuća o Batani, pa uz brojne akcije istoimene udruge redovito sudjeluje na regatama starih brodica, veslajući ili jedreći rovinjskom batanom.

Najzaslužnija za nagradu je supruga Vesna koja radi u trgovini na glavnom rovinjskom trgu odmah do kioska Glasa Istre gdje ga kupuje prije posla i reže kupone i - tako već 35 lit. Kako su nam rekli, nisu nikada dobili nikakvu nagradu, pa je ovo prva. Supruga priča kako je kada je sve kupone izrezala i stavila u omotnicu dala Gianniju da pošalje. - On ju je smo presavio i stavio u đžep, pa sam mislila ki zna ča će biti s tim kuponima, kaže supruga. Dodaje kako doma već imaju jedan crveni auto i crvenu vespu pa su se nadali da će i Punto biti crveni - i baš je takav.

Gianni i Vesna rado su pozirali s Edijem Maružinom ispred novog automobila, a fotka je sa mobitela odmah poslana rodbini i prijateljima. Supružnici Giuricin izrezuju kupone i za sljedeću nagradnu igru Glasa Istre koja je u tijeku, a njen dobitnik će sjeti za upravljač novog Chevroleta Aveo. (V. HABEREITER, snimila J. PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter