Prvi gosti u Dugoj Uvali

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon nedavnog incidenta oko hotela Croatia u Dugoj Uvali, kada su zaštitari koje je narucila Industrogradnja onemogucili djelatnike hotela i tvrtku Fio&D da otvore hotel, zahvaljujuci sudskom rješenju krajem tjedna u tom objektu ipak primljeni prvi ovosezonski gosti.

Kako nam je rekao Dragan Boljat, prokurist i suvlasnik trgovackog društva Fio&D, hotel je nakon što su zaštitari napustili objekt doveden u red, sve što je trebalo biti popravljeno je popravljeno, pa su prošlog tjedna bez problema primili goste iz Hrvatske i susjednih država.

- Za sada radimo normalno, nema nikakvih problema, i nastavit cemo primati goste koji se stalno javljaju. Nešto malo nervoze unose nam zaštitari koji su još uvijek u apartmanskom kompleksu PZR, ali ocekujemo da ih se uskoro temeljem sudskog rješenja deložira, rekao je Boljat.

Dodao je da mu je netko pretprošlog vikenda probušio sve cetiri gume na osobnom automobilu, što je prijavio policiji navodeci da je pocinitelj nepoznat. Takoder je izrazio nadu da se druge štete na turistickim objektima i u njihovoj okolici nece dogadati. (P. SOFTIC MEHMEDOVIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter