Prvi butik hotel u Puli otvorio vrata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ekskluzivni butici su na najboljim gradski lokacijama, tako je i sa hotelima koji imaju ekskluzivitet butika. Velebna Vila Vulin na Lungomareu prvi je butik hotel u Puli te spada u najprestižniju kategoriju hotelskog smještaja s pet zvjezdica.

Hotel je smješten na jednoj od najslikovitijih pulskih lokacija i iz šest de luxe apartmana veličine 75 metara kvadratnih pruža se veličanstven pogled na Lungo Mare. Vlasnik hotela Vaso Vulin u petak na svečanom otvaranju nije krio zadovoljstvo i rekao da je hotel zadovoljio sve uvjete za ovakvu visoku kategoriju. "Radili smo godinu dana i hotel doveli do savršenstva. Ovo je pulski, istarski i hrvatski dragulj.".

Osim lobija osebujnog raskošnog dizajna i luksuznih apartmana (Lavanda, Roza, Mimoza) od kojih svaki ima odvojenu sobu s bračnim krevetom, radni studio, kupaonicu s hidromasažnom kadom, LCD televizor, minibar i sve ostale detalje koji krase zdanje s pet zvjezdica, hotel ima stakleni lift vrijedan preko 100 tisuća eura i solarno grijanje, stilski namještaj, kožne garniture... Raskošni dojam i luksuz upotpunjuje impresivna kolekcionarska zbirka slika od preko 100 umjetničkih djela iz privatne zbirke vlasnika među kojima su imena poput Berbera, Murtića, Augustinčića.

Osim vrhunskog smještaja hotel svojim gostima nudi najbolje gastronomske i enološke užitke u vinoteci s čak 400 vrsta arhivskih vina iz svih dijelova svijeta, kao i bogatu gastro ponudu istarskih maslinovih ulja, pršuta i sira. Veliki je to iskorak za istarski, a posebice pulski turizam. U hotelu su već boravile poznate osobe poput glumca Rade Šerbedžije i trenera Ćire Blaževića, a trenutno borave gosti iz Švicarske, Njemačke, Velike Britanije i Rusije.

Na portalu booking.com, vodećoj svjetskoj agenciji za online rezervaciju smještaja, gosti su hotelu dali visoku ocjenu 9,7. Veliki je to iskorak za istarski, a posebice pulski turizam. (Lara BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter