Prvi brk Istre opet bi u reality show

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Turisticka fešta "Porec 24 sata" sutra u 21 sat na Trg slobode dovodi Buzecana Elija Piska, barda zabavnih melodija koji svoju glazbenu karijeru vec 25 godina pomno gradi i nadograduje novim hitovima, ali i iskrenim i prisnim odnosom sfanovima.

Prvi brk Istre, kako ga cesto nazivaju, odnedavno nosi i titulu najpoznatijeg istarskog farmera, nakon što je sudjelovanjem u trecoj sezoni reality showa "Farma" Nove TV dospio nadomak finala, pokazavši se u nešto drugacijem svjetlu od onoga s pozornice.

- Kako je ponovno nastupati uživo nakon Farme?

- Vec je polako poceo rasti adrenalin. Veseli me taj prvi nastup u Istri nakon sudjelovanja na Farmi. Proživio sam štošta, bio je to jedan veliki psihotest s kojim sam se, nadam se, dobro nosio, sve do trenutka kada je nestalo puno posla. Ponosim se što su ljudi moj boravak na Farmi ocijenili pozitivnim i to me jako raduje, nadam se da nisam razocarao svoje drage Istrijane, koji su zaslužili da ih netko dobro predstavlja. Dao sam sve od sebe. Bio je to dobar test izdržljivosti.

- Da Vas ponovno pozovu u neki reality show, biste li prihvatili?

- Možda i bih, jer sve je to za ljude. Meni se cak i cinilo da je to vrlo zgodno, jer pojedinci to nisu mogli prihvatiti kao realnost, ali mislim da je upravo to normalno. Živjeti u prirodi bez ikakvih informacija i kontakata s vanjskim svijetom. Nismo znali što se vani dešava, nismo bili optereceni ni politikom niti dogadajima, bili smo posveceni poslu sa životinjama, oko kojih smo se maksimalno angažirali i stekli novo iskustvo. To je ogromno iskustvo i zato sam zahvalan organizatorima.

Zahvalan sam i svojim dragim Istrijanima, što su sve radili za mene..., da se u Buzetu pravila pizza pod imenom Farma, da su izlazili iz kuca kad sam bio u dvobojima jer nisu mogli izdržati to gledati... A što se tice drugih reality showova, da, ako budem imao za to mogucnosti i ako mi menadžerski tim bude dozvolio s obzirom na moje ostale obaveze na estradi.

- Imate li poruku za svoje vjerne obožavatelje koji ce Vas cekati u Porecu?

- Na Trgu slobode sigurno cu dati sve od sebe. Veselim se što cu vidjeti drage prijatelje i nadam se da ce se dobro zabaviti uz mene, ali i sve druge izvodace. (V. HABEREITER)

OVO JE IZVADAK IZ INTERVJUA S ELIOM PISKOM; CIJELI MOŽETE PROCITATI U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter