Prva utakmica Istre 1961 protiv juniora Lokomotive

Slovak Jakub Hronec stigao na probu u Istru 1961
Slovak Jakub Hronec stigao na probu u Istru 1961

Kao i tijekom prošlih zimskih priprema, prva utakmica koju će odigrati Istra 1961 bit će ona protiv juniora zagrebačke Lokomotive. Promijenilo se samo mjesto odigravanja jer je to lani bio Medulin, dok će se sutra utakmica igrati na rovinjskoj Valbruni s početkom u 14.30 sati.

Igor Pamić će protiv mladih "lokosa" zaigrati s momčadi sastavljenom od domaćih juniora i igrača na probi te je lako za očekivati da bi se nekima od njih, ako ne zadovolje njegove kriterije, već danas mogao zahvaliti. U ovom trenutku na probnom radu se nalazi osam igrača.

Stigao Hronec, otišla braća Leko

I dalje je prometno na "Drosini". Novi igrač koji je stigao na probu je 21-godišnji Slovak Jakub Hronec koji igra na poziciji desnog beka. Hronec je juniorski staž odradio u redovima engleskog Birminghama, nakon čega je igrao za bugarski Ludogorec, češke Budejovice i slovačku Duklu. Suprotnim smjerom otišli su blizanci Leko, Filip i Luka, koji su napustili Pulu. Što se tiče Marija Barića, od njegovog najavljenog današnjeg dolaska ipak nije bilo ništa, no kako stoje stvari tu je sve dogovoreno i on bi se sutra trebao pojaviti na "Drosini", dok se i dalje očekuju odgovori Vručine i Jakoliša kojima su na uvid poslani prijedlozi ugovora. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter