Prva liga rukometaša: Međimurje - Umag 21:28

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Međimurje - Umag 21:28 (8:8). Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja 100. Suci: Hunjadi i Zečević (oba Zagreb).

MEĐIMURJE: Horvat (15+2), Goričanec 2, Mišević 3, Škrobar, Sklepić 4, Bralić, N. Petek, Levak 2 (2), Blagus, Lacić, Hutinec 4, Bašek, Kovačević, Hadarović, M. Petek 6 (3).

UMAG: Milinković, M. Matošević, Ravnić 1, Sever 5 (1), Lovrić 1, Bošnjak 6, Dizdar 2, Stapar 5, T. Matošević 4, Pahanić 4 (1), Beliga, Modrušan (24+0).

Sedmerci: Međimurje 5 (5), Umag 4 (2). Isključenja: Međimurje 6, Umag 8 minuta.

Po mnogočemu neobična utakmica, posebno njen prvi dio. Sam rezultat (8:8) govori o neučinkovitosti napadača. Za istaknuti je da je gostujući vratar Diego Modrušan u prvih pola sata igre imao 17 obrana.

Stoga je za prosuditi kakav bi rezultat prve dionice susreta bio da Umažani nisu imali tako raspoloženog i djelotvornog čuvara mreže. Recimo još i to da su kod gostiju po dva gola u prvom poluvremenu postigli samo Bošnjak i Pahanić, od čega potonji jedan sa sedam metara.

Drugo poluvrijeme znatno drugačija slika u kojem su gosti potvrdili svoj položaj na prvenstvenoj ljestvici i nakon deset minuta igre stekli prednost od četiri gola (15:11), a u pet posljednjih minuta su ušli s prednošću od sedam pogodaka kojom razlikom je i završen ovaj dvoboj (24:17). (M. GAVRAN)


Podijeli: Facebook Twiter