Prva liga odbojkaša: Mursa - Rovinj 0:3

Siguran u napadu, Sandro Venier (M. MIJOŠEK)
Siguran u napadu, Sandro Venier (M. MIJOŠEK)

Utakmica 8. kola Prve lige odbojkaša: Mursa - Rovinj 0:3 (20:25, 22:25, 11:25). Dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 100. Suci: Bingula i Mikulić (oba Zagreb).

MURSA: Celan (L), Vojak, Oršulić, J. Šućur, Pap, Dudaš, K. Šućur, Frlić, Puljić, Trusić, Vranješ

ROVINJ: Nikačević, Poropat, Brajković, Venier, Preden, Demirović, Kuhar, Hrelja (L), Peršić (L), Zolota, Kepčija, Ivanković.

Nakon sat i pol igre odbojkaši Rovinja na najbolji način su preskočili gostovanje u Osijeku. Nakon dugog puta igrači trenera Marina Ivanića otvorili su susret s tri asa Ivankovića, poveli 3:0 i 11:6.

Dobar prijem libera Hrelje i Peršića te čvrsta igra Demirovića i Zolote na mreži urodili su plodom, Rovinjci su majstorski blokirali domaćina i došli u vodstvo. Nisu Rovinjci dozvolili nikakvo neugodno iznenađenje ni u drugom setu, odmah su poveli i povisili ukupni omjer.

U trećem setu igrači Rovinja upali su u malu krizu što je domaćin iskoristio na najbolji način te poveo 4:0 i 8:4, ali u pravi trenutak gosti su se ponovo vratili u igru. Nakon poravnanja (13:13 i 16:16) sigurnim servisima Ivankovića i čvrstom igrom u bloku prešli su u vodstvo od tri-četiri poena prednosti i zasluženo uknjižili nova tri boda u gostima. (Iv. R.)


Podijeli: Facebook Twiter