Prva HNL: Istra - Slaven Belupo 1:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utakmica 14. kola Prve HNL: Istra - Slaven Belupo 1:0 (1:0). Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 750. Sudac: Goran Gabrilo (Split) – 6 . Pomoćnici: Perica (Šibenik) i Pepur (Split). Strijelac: 1:0 Horvat (1'). Žuti kartoni: Blagojević, Horvat (Istra), Vugrinec, Paracki (Slaven)

Nogometaši Istre 1961 svladali su u subotu na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" Slaven Belupo. Derbi začelja riješio je jedan jedini pogodak, onaj Ivora Horvata postignut u 50. sekundi susreta kojim su "zeleno-žuti" stigli do treće ovosezonske pobjede, nakon trijumfa nad Lokomotivom i Splitom. Usto, puleni Igora Pamića upisali su nakon skoro pune tri godine domaću pobjedu nad "farmaceutima" koji su se s tri posljednja pulska gostovanja vratili u Koprivnicu s po bodom u džepu.

Odlučio je Igor Pamić u derbi začelja ući s poduplanim bokovima. Na lijevoj strani je Tomić zaigrao ispred Woona, desno je Pavlović bio ispred Horvata i upravo je akcija dvojca iz ovog društva "skrojila" rano domaće vodstvo. Woon se ubacio iz drugog plana i vratio povratnu loptu za Horvata koji je matirao Karduma za veselje nešto manje od tisuću domaćih navijača koji su jučerašnje sunčano, ali i prohladno popodne odlučili provesti na "Drosini".  (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter