Prva A liga odbojkašica: Pula - Nova Gradiška 0:3

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Susret 12. kola Prve A lige odbojkašica - skupina II: Pula - Nova Gradiška 0:3 (19:25, 16:25, 11:25). Pattinagio. Gledatelja 60. Suci: Stipaničev (Rijeka) i Poropat (Rovinj).

PULA: Gjevelekaj, Levak 1, Fabris, Tadić 1, Kralj, Šipušić 1, Petrić 2, Božeglav 5, Ćopić 6, Barbić 1, Bat 1, Milin 5.

NOVA GRADIŠKA: Mlinac 4, Papac, Simunović, Mijić 4, Kovač 4, Vidošić (l), Glasnović 14, Zautović, Čeliković 7, Blum 17.

Nova godina, stare navike. Odbojkašice Pule nastavile su s porazima. Večeras su u Pattinaggiu u susretu 12. kola Prve A lige upisale novi, jubilarni deseti poraz. Ovoga su puta uzdignutih ruku parket pulske dvorane napustile igračice Nove Gradiške koje su s 3:0 svladale pulsku ekipu koja strmoglavo juri prema nižem rangu natjecanja.

Prvi set Puljanke kao da su prespavale. "Mrtve" u polju i bezopasne u napadu omogućile su gošćama da lakoćom povedu 21:11. Tada je na servis liniju došla Nelli Ćopić ugradivši pet as servisa u 8:0 seriju koja je pokazala da niti gošće ne obiluju kvalitetom. No, bilo je to sve od Puljanki u tom setu.

U drugoj su dionici Puljanke povele 8:3, ali je potom Amerikanka Blum serijom servisa preokrenula na 18:14 i ubrzo je bilo 2:0 za gošće. U trećem setu neizvjesnosti nije bilo. Gošće su poentirale iz gotovo svakog napada, brzo povele 22:5 i lakše nego što su vjerojatno i same očekivale osvojile nova tri boda ostavivši Puljanke na začelju ljestvice sa tek jednim bodom. (R. CAR)

 


Podijeli: Facebook Twiter