Prva A liga odbojkaša: Centrometal - Rovinj 3:0

Marin Ivanić (Rovinj) (arhiva)
Marin Ivanić (Rovinj) (arhiva)

Doigravanje u drugoj jakosnoj skupini rovinjski odbojkaši započeli su porazom protiv izravnog konkurenta za prvo mjesto, ekipe Centrometala. U nedostatku Išeka i još uvijek nedovoljno oporavljenog Demirovića trener i igrač Marin Ivanić priliku je dao Nikačeviću, Brajkoviću i Arapoviću.

Prvi set je započeo dosta izjednačeno i pored toga što su Rovinjci igrali s mladim snagama, ali su se dobro držali (7:7, 15:15), no iskusni domaćin preciznim servama dolazi na tri poena prednosti i u samom finišu nije dozvolio iznenađenje. Ta se slika ponovila i u drugom setu, kad su igrači Rovinja čak nekoliko puta imali minimalnu prednost, ali poslije 10:10 i 19:18 iskusni igrači Centrometala drže sve konce igre i dolaze do vodstva 2:0 u setovima.

Dosta rutinirano domaćin je odigrao i treći set, u kojem su igrači Rovinja imali dosta grešaka, pogotovo na prijemu. Domaćin je na koncu pobijedio rovinjske odbojkaše, i to dvaput u kratko vrijeme.

Dvorana NCG Aton. Gledatelja 150. Suci: Miroslav Milinović, Toni Bingula (oba Zagreb). Centrometal - Rovinj 3:0 (25:20, 25:22, 25:15)

CENTROMETAL: Kovač, Palinkaš, Gotal, Vincek, Petrov, S. Posavec, M. Posavec, Kurteš, Makaro, Križanović.

ROVINJ: Nikačević, Brajković, Mikša, Arapović, Jovanović, Sošić, Hrelja, Peršić, Banko, Ivanković, Ivanić, Demirović. (I. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter