Prskalo i Sačer otišli, Vručina i Jakoliš ne dolaze

Mario Sačer (D. MEMEDOVIĆ)
Mario Sačer (D. MEMEDOVIĆ)

"Zeleno-žuti" kadar umanjen je za dvojicu igrača. Najprije je u srijedu navečer sporazumni raskid ugovora zatražio i dobio Mario Sačer, a onda je to isto u četvrtak nakon jutarnjeg treninga napravio Andrej Prskalo.

- Trener Pamić najbolje zna što mi tu igrački gubimo, a što dobivamo. Njima su se pojavile ponude za promjenom sredine, a mi smo im odlučili izaći ususret i pustili smo ih bez obeštećenja. Sačer odlazi u Partizani iz Tirane, dok će Prskalo svoju karijeru nastaviti u Italiji. Što se tiče igrača na probi, Miran Horvat, Jakub Hronec i Božidar Janjušević ostat će u Puli još barem tjedan dana. Ostalima smo se zahvalili, no s nekima od njih ostat ćemo u kontaktu te postoji realna šansa da se vrate na ljetne pripreme kad je puno veća pauza i bit će više vremena da se nametnu - veli Šprajcer.

Od najavljenih dolazaka Bojana Vručine i Antonija Jakoliša, ipak neće biti ništa.

- Vručina se korektno javio i rekao da odlazi u makedonsku Škendiju te je to gotova priča. Javio nam se i Jakolišev menadžer koji nije pristao na ono što smo mu ponudili i iznio je svoje uvjete, mi na njih nismo željeli pristati te na njega više ne računamo. Što se tiče Barića, klub je s njim već dogovorio uvjete, tu nema problema, ali priču s papirologijom trebamo što prije završiti, ne želimo da se to previše odugovlači. Barić ima mogućnost doći do papira, treba biti samo spreman negdje malo izgubiti da bi negdje drugdje dobio i to je sve.

Usto, u nedjelju na probu stižu dva igrača iz Južne Koreje, lijevi bočni i desna špica. Dogovorili smo još dvije prijateljske utakmice, 21. siječnja protiv Slaven Belupa i 25. siječnja protiv Osijeka, dok još tražimo protivnike za 18. i 29. siječnja - kaže Šprajcer. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter