Provedite Uskrs u Londonu, Pragu…

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako si možete priuštiti bijeg iz Lijepe naše na nekoliko dana, provedite Uskrs u nekoj od europskih destinacija... Neke agencije nude cetverodnevno putovanje u London vec od 3.500 kuna.

Jedna od primamljivih ponuda je Uskrs u Pragu od 2. do 5. travnja, a cijena aranžmana po osobi je 1.140 kuna te Uskrs u Becu i Badenu od 3. do 5. travnja, a cijena je 1150 kuna.



A tu je i trodnevno putovanje u Bavarsku za vrijeme Uskrsa koje obuhvaca boravak u Münchenu, obilazak grada, kao i obilazak dvoraca Neuschwanstein i Linderhof, obilazak bavarskog mora, jezera Chiemsee, te razgledavanje kraljevskog dvorca Herrenchiemsee za 1.120 kuna.

Za šestodnevno putovanje u Pariz u Uskršnjem tjednu, tijekom kojeg putnici mogu posjetiti gradove Strasbourg i Reims potrebno je izdvojiti 2.500 kuna.

Cetverodnevno uskršnje putovanje autobusom preko Bologne do Rima košta oko 1.600 kuna, a cetverodnevno putovanje u Toskanu u vrijeme Uskrsa te posjet Lucci, rodnom gradu skladatelja Puccinija, zatim Firenci, jednom od najpoznatijih gradova Italije, placa se takoder oko 1.600 kuna.



Još jedna zanimljiva ponuda je i cetverodnevno putovanje u Krakow koje obuhvaca razgled kulturno-povijesnih znamenitosti, posjet rudniku soli Wieliczka, mjestu Wadovice, Bratislavi..., a cijena aranžmana je 1.400 kuna.

Za usporedbu, ako preferirate putovanja vlakom u vlastitim aranžmanima za povratnu kartu, relacija Zagreb-Prag morat cete izdvojiti 929 kuna, za relaciju Zagreb-Bec 538 kuna, a za relaciju Zagreb-Budimpešta 223 kune.


Podijeli: Facebook Twiter