Provedite noc u Churchillovom bunkeru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Churchillov muzej i Kabinet ratnih soba posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da provedu jednu noc u podzemnom bunkeru koji je tijekom Drugog svjetskog rata koristio Winston Churchill.

Muzej je smješten u palaci Whitehall u Londonu u kojem 50 sretnih posjetitelja osim razgledavanja posebno redizajniranih prostorija i podzemnog bunkera mogu 14. svibnja u njemu provesti noc.

U sklopu aranžmana posjetiteljima je osigurana nocna tura po muzeju, šetnja povijesnim prostorijama i ratnim kabinetima, a imat ce i jedinstven pristup rijetkim filmskim materijalima, objektima i replikama kabinetskih dokumenata.



Zaljubljenici u ovaj dio povijesti uživat ce i u posebno osmišljenom meniju i tipicnom engleskom dorucku. Cijena ulaznica za ovaj doživljaj je samo 46 funti.

No, oni koji ne uspiju rezervirati mjesto za ovu atrakciju mogu u sklopu redovne posjete muzeju vidjeti ovu jedinstvenu izložbu pod nazivom Tajni život u Churchillovom bunkeru koja traje do kraja 2013. godine. Cijena ulaznice je 14.95 funti.


Podijeli: Facebook Twiter