Provalnika prepoznali u kaficu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su im proteklog cetvrtka lopovi pocistili apartmane u jednom turistickom naselju na podrucju Poreca, dva slovenska državljanina su jednog od njih prepoznala u subotu u jednom ugostiteljskom objektu.

Kako je izvijestila PU istarska, policija je utvrdila osnovanu sumnju da je 18-godišnjak iz Poreca pocinio kazneno djelo teške krade.

Dva 23-godišnja državljanina Slovenije prijavila su da su im nepoznati pocinitelji u cetvrtak u vecernjim satima provalili u apartman skinuvši staklo na ulaznim vratima te ukrali dva novcanika s novcem, karticama i osobnim dokumentima te mobitel. Time su ih oštetili za oko dvije tisuce kuna.

Prilikom izlaska iz apartmana ošteceni su mladici vidjeli pocinitelje te su jednog od njih, 18-godišnjaka, u subotu prepoznali u jednom ugostiteljskom objektu u istom turistickom naselju i pozvali policiju.

Uhiceni 18-godišnjak u subotu je oko 21 sat priveden u Istražni centar pulskog Županijskog suda, a nakon ispitivanja je zadržan u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Podijeli: Facebook Twiter