Prostitutke uništile britanskog konzula u Sibiru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanskom diplomatu Jamesu Hudsonu (37), koji je radio u britanskom konzulatu u Ekaterinburgu u Sibiru, prostitutke su uništile karijeru. Skandal se dogodio kada se na internetu pojavila videosnimka na kojoj se britanski konzul zabavlja s dvije djevojke.

Zanimljivo je kako su sasvim razlicito reagirali britanski i ruski mediji, kao i citatelji web stranica. Britanski novinari smatraju da su njihovog konzula u tu seksualnu igru uvukle ruske tajne službe koje su i snimile sporni dogadaj. Na drugoj strani jedan broj posjetitelja ruskih siteova s razumijevanjem komentira «doživljaj» britanskog konzula koji je kao neženja živio u tom ruskom gradu. Naravno, nikakvih službenih ruskih komentara nema, a Hudson se vratio u London.

Iz snimke se vidi da se Britanac dobro zabavlja s lokalnim djevojkama, otvara bocu šampanjca te se valja po krevetu s dvije prostitutke. Ta snimka, koja traje svega cetiri minute, bila je dovoljna da ga šefovi u Londonu vrate sa službovanja u Sibiru.

Za sada britanski listovi ne pišu o tome jesu li ruske tajne službe ucjenjivale britanskog diplomata. «Film» o seksualnim uspjesima britanskog konzula pod naslovom «Avanture mistera Hudsona u Rusiji» pojavio se na Urals new siteu u Ekaterinburgu. Autori tvrde da se konzul Hudson zabavljao tijekom radnog vremena i da je uzimao lake droge.

Interesantno je da je taj britanski diplomat radio u Sarajevu, Havani i Budimpešti, a u toj službi se nalazi od 1994. Bio je oženjen Britankom, ali se nakon godinu dana zajednickog života razveo 1996. i do danas je neženja.


Podijeli: Facebook Twiter