Prošlogodišnja maturalna zabava nema veze s našom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obracamo vam se ovim pismom zbog nezadovoljstva izazvanog clankom o maturalnoj zabavi u Pazinu, objavljenom u vašem listu i na portalu u ponedjeljak, 13. veljace 2012.

Naime, u clanku u kojem je naglašeno da je maturalna zabava u Pazinu izvor nezadovoljstva roditelja srednjoškolaca, baceno je negativno svijetlo na dogadaj koji je protekao u iznimno pozitivnom raspoloženju.

Mi, maturanti generacije 2011./12., pripremali smo se za nama veoma važnu vecer dulje od mjesec dana, u cemu su nam veliku pomoc pružili naši profesori, posebice razrednici i ravnatelj škole.

Smatramo da je sramotno da se na osnovi informacija dobivenih od anonimnih pojedinaca, potpisanih kao bivši, sadašnji i buduci ucenice i ucenici još uvijek ponosne Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, piše u ime cijele generacije i uzvanika, koji su izuzetno zadovoljni održanom maturalnom zabavom.

Svjesni smo da je kriticko promatranje stvari potrebno i da treba ukazivati na negativnosti da bi se one ispravile, medutim vjerujemo da je neprimjereno pisati o problemima prošlogodišnje maturalne zabave neposredno nakon naše, koju mi smatramo uspješnom, a rezultat je zajedništva izmedu djelatnika škole i nas, maturanata.

Posebno smo razocarani prilaganjem naše fotografije clanku koji s njom nije povezan. Stoga vas molimo da ispravite dojam ostavljen vašim clankom i obavijestite citateljstvo o našem zadovoljstvu zbog uspješne organizacije i dobrog programa i zabave.

Bio je to prekrasan dogadaj. Ovom prilikom želimo se i zahvaliti svima koji su nam pomogli u njegovu ostvarenju.


Podijeli: Facebook Twiter