Prošli Chelsea i Real Madrid

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Chelsea i Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige prvaka, u kojem ce se sastati Chelsea i Barcelona te Bayern i Real Madrid.

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu slavio protiv Benfice s 2:1 te potvrdio pobjedu iz Lisabona (1:0) i plasman u polufinale.

Nakon vodeceg pogotka Franka Lamparda iz jedanaesterca u 21. minuti, Chelseau je put k polufinalu bio olakšan crvenim kartonom igraca Benfice Maxija Pereire u 40. minuti, ali su nakon izjednacenja Javija Garcije (85.) bili u strepnji sve do sudacke nadoknade.

Real je ocekivano na svom Bernabeu svladao najvece iznenadenje ovogodišnje Lige prvaka ciparski APOEL s 5:2, a Cipranima ostaje utjeha da su ipak zabili cak dva pogotka Kraljevskom klubu. Cristiano Ronaldo je postigao dva pogotka za Real, koji s ukupnih 8:2 ide u polufinale, na veliki ogled protiv Bavaraca.

Prve utakmice polufinala igraju se 17. i 18. travnja u Münchenu i Londonu, a uzvrati su 24. i 25. travnja u Barceloni i Madridu. Finalni dvoboj ovogodišnje Lige prvaka igra se 19. svibnja u Münchenu.


Podijeli: Facebook Twiter