Proslava Halloweena za velike i male Puljane


Za vikend u Puli se nudi niz glazbeno-zabavnih sadržaja, od koncerata do kostimiranih zabava koji se organiziraju u povodu Noći vještica - Halloweena, koja se obilježava u noći sa subote na nedjelju.

Večeras od 23 sata u Cargo clubu nastupit će Ivan Zak, a od 22 sata u Rock caffeu je na repertoaru kućni bend Muha, Veco & Company. U Klubu Uljanik te u Zerostrasse od 23 sata organizira se Halloween party, dok je od 18 sati na Bunarini organizirana rock matineja uz Whiskey Train Band. Halloween party bit će organiziran i u Pomidor baru (Lungomare), a počinje od 22 sata. Tu će za brojne posjetitelje, osim pića, biti organiziran kutak za gatanje, a prigodno će biti uređen i ambijent te odabrana glazba.

Plesna škola Rosso Latino također organizira u subotu Salsa Halloween party u Q-time baru s početkom u 21.30 sati, gdje će u ponudi biti prigodna zakuska i izbor najmaske. Za plesače kao i ostale posjetitelje, organiziran je besplatan sat Ruede de Casino. Ulaz je slobodan.

U prostorijama Dnevnog boravka Rojca danas će Udruga Zaigrana koza obilježiti Halloween. Druženje će biti od 17 do 23 sata, a podrazumijevat će igranje prigodnih i suvremenih društvenih igara na ploči. Iste večeri Halloween party organizira i Klub Uljanik s izborom najmaske, a ulaz će biti besplatan. (N. SOFTIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter