Prošla je godina bila kobna za mnoge ljubavne parove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svjetsku showbizz scenu osim brojnih vjenčanja obilježili su i raskidi, i to onih veza za koje su mnogi mislili da će trajati zauvijek.

Najveći šok priredili su Tom Cruise i Katie Holmes čiji je brak okončan u lipnju. Razlog raspada jednog od naizgled najstabilnijih brakova u Hollywoodu do danas nije posve jasan.

Spominju se Tomova zaluđenost scijentologijom te odgoj malene Suri, koja je nakon razvoda pripala majci. Cruise je nakon razvoda viđen i u Hrvatskoj, a lijepa Katie uživa u novostečenoj slobodi.

Razveli su se i Heidi Klum i Seal. Nakon osam godina braka tijekom kojeg su svake godine obnavljali zavjete par se odlučio na razvod i krenuo svatko svojim putem.

Pale su i ružne riječi, a bivša Viktorijina anđelica navodno je već našla i novog dečka.

Nitko nikad nije sumnjao niti u stabilnu vezu američkog glumca Johnnyja Deppa i njegove francuske kolegice Vanesse Paradis. Nakon što su četrnaest godina proveli zajedno par se rastao u lipnju. U vezi koju nikad nisu ozakonili brakom dobili su sina i kćer.

Prošla je godina mogla biti kobna i za vezu zvijezda Sumrak sage, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Nakon što su u javnost dospjele fotografije mlade glumice kako se ljubi s oženjenim redateljem filma "Snjeguljica i lovac" Rupertom Sandersom, Pattinson je odlučio okončati vezu.

No, krajem godine shvatili su da se još uvijek vole te su svojoj vezi odlučili dati drugu priliku.

Ljubav ipak nije bila dovoljna u slučaju glumice Selene Gomez i megapopularnog pjevača Justina Biebera. Par je prekinuo zbog prenatrpanih rasporeda. Medijima su objasnili da nisu imali vremena viđati se.

Godinu 2012. po dobrome neće pamtiti niti glumac Dennis Quaid. On i njegova supruga Kimberly 19. listopada podnijeli su zahtjev za razvod. Par je bio u braku osam godina.

Godinu dana dulje trajao je brak australskog oscarovca Russella Crowea i njegove supruge Danielle Spencer. I oni su svoj razvod najavili u listopadu.

Istog je mjeseca objavljena vijest da je došao kraj jednom od najdugovječnijih brakova u Hollywoodu. Danny De Vito objavio je da se razvodi nakon trideset godina braka. No, ovih dana pojavili su se napisi da je slavni glumac odlučio učiniti sve ne bi li vratio suprugu Rheu Perlman.

Tri mjeseca ranije razveo se glazbenik Stevie Wonder. On je u braku s Kai Morris proveo jedanaest godina, a nakon što su objavili da se razvode, par je otkrio da od 2009. više ne živi zajedno. U istom mjesecu, nakon 23 godine bračnog života, razvela se dizajnerica Vera Wang.

Niti u prvoj polovini prošle godine nismo bili pošteđeni vijesti o razvodima poznatih osoba. Zvijezda serije "Beverly Hills" Jennie Garth u ožujku se razvela od Petera Facinellija.

Par je bio u braku jedanaest godina i imaju troje djece. Početkom godine, u siječnju, pukla je ljubav između Demi Lovato i Wilmera Valderrame.

U medijima su se pojavili napisi da je presudna bila razlika u godinama. Zvijezdi "Ludih 80-ih" bila je 31, a njegovoj odabranici dvanaest manje.

Siječanj je bio koban za vezu Simona Cowella i Mezhgan Hussainy. Par doduše nije bio u braku, već su imali status zaručnika.

Čak dva braka okončana su istog datuma, 13. siječnja. Nakon samo 16 dana braka od Barryja Herridgea razvela se pjevačica Sinead O'Connor. Za raspad braka optužila je medije.

Istog datuma, nakon 18 mjeseci bračnog statusa, razvela se lijepa glumica Mena Suvari. Ona se za organizatora koncerata Simonea Sestita udala na privatnoj ceremoniji u Vatikanu, no ni to nije bilo dovoljno da se brak održi. (Pripremila Ana BRAŠKIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter