Prosinečki više nije trener Crvene zvezde

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dosadašnji trener beogradskog nogometnog kluba Crvena zvezda Robert Prosinečki podnio je u ponedjeljak ostavku na tu funkciju.

Prosinečki je poslije današnjeg razgovora s upravom rekao da je to njegova odluka, a uskoro će dodatno novinarima objasniti razloge.

Poslije utakmice Crvene zvezde s jednim od gradskih rivala Radom, koja je završila neriješeno iako su crveno-beli igrali na svom terenu i imali igrača više, Prosinečki je imao neugodan razgovor sa članovima uprave kluba, a jutarnji trening u ponedeljak odgledao je sa strane, javio je u ponedjeljak  B 92. 

Prosinečki je u Crvenu zvezdu došao prije godinu i pol i s klubom je osvojio jedan trofej u Kupu Srbije. 

Crvena zvezda je ove sezone odigrala pet utakmica, četiri u kvalifikacijama za Europsku ligu, jednu u Jelen Superligi Srbije i zabilježila jednu pobjedu i tri neriješena rezultata. Prosinečki je uspio eliminirati oba rivala u Europi, bjeloruski Naftan i ciparsku Omoniju, ali je momčad u tim utakmicama na trenutke djelovala prilično nemoćno, posebice u obrani, javlja radio i TV postaja B 92. 

Još uvek nema informacija o tome tko bi mogao sjesti na klupu Crvene zvezde, a ime koje se najčešće spominje je Aleksandar Janković, sadašnji izbornik mlade reprezentacije Srbije. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter