Prosinačko ludilo otvaraju Transcom i Peekaboo

Pojačao Spartanse - Vigan Hoxha (M. ANGELINI)
Pojačao Spartanse - Vigan Hoxha (M. ANGELINI)

Sve je spremno da započne 27. izdanje malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2015. - Suzuki Motortech", na kojem će ove godine nastupiti 113 ekipa. Lopta će se prvi put parketom Doma sportova "Mate Parlov" zakotrljati danas u 18 sati, a čast da otvore "prosinačko ludilo" dobili su Transcom i Peekaboo. Šlager prvog natjecateljskog dana bit će pulsko-riječki ogled između MNK Šijane i CB Merag, a zanimljiv dvoboj trebali bi ponuditi Flamengo CB Green Pizzeria In forno i Ožujsko Gladiators.

Organizatori, Sportsko društvo Hakl, složili su raspored u kojem su, barem u prvim kolima, pokušali koliko je god to bilo u njihovoj moći uskladiti termine odigravanja susreta sa željama haklera. Ako sve protekne u skladu s njihovim planovima, pred nama je deset dana tijekom kojih će se ekipe smjenjivati na parketu sve dok u smiraj 20. prosinca ne preostane 16 najuspješnijih. One će dobiti četiri slobodna dana da prikupe snagu i onda u petak, 25. prosinca, kreće trodnevna završnica koja će iznjedriti nove "heroje ulice".

- Ako ništa neplanirano ne iskrsne, vjerujem da ćemo u deset dana uspjeti odraditi glavninu posla, onda ćemo imati nekoliko dana da se odmorimo i potom slijedi završni vikend. Nažalost, morat ćemo osminu finala igrati na Božić, ali tako se poklopilo - nadovezao se Leonid Manojlovski, koji je od ove godine i službeno postao član organizatorskog tima.

- Lani sam bio na probnom radu, zadovoljio i nakon toliko godina koje sam proveo u nogometu dočekao da i ja postanem organizacijskim dijelom ove fešte sa službenom funkcijom povjerenika za "Mini ulicu". Kako nas je samo četvorica u timu, podrazumijeva se da se moje aktivnosti neće ograničiti na klince, već ću imati i poprilično obaveza u glavnom turniru, no svi odreda uzeli smo godišnji odmor da bismo se mogli na miru posvetiti "Ulici" i sve će proći u najboljem redu. (I. CEROVAC)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter