Prosinac u Puli: Više od stotinu programa

Najavljena je manifestacija 'Prosinac u gradu' (Neven LAZAREVIĆ)
Najavljena je manifestacija 'Prosinac u gradu' (Neven LAZAREVIĆ)

U pulskoj komunalnoj palači danas je predstavljen "Prosinac u gradu", niz manifestacija kojim se tradicionalno dočekuju Božić i Nova godina. Ove će se godine tijekom prosinca održati više od stotinu programa, stoga će svatko moći pronaći nešto za sebe.

- Sretan sam jer smo unatoč teškim vremenima organizirali "Prosinac u gradu". Zahvalan sam posebno i pojedincima iz takozvane izvaninstitucionalne kulture koji su se uključili s programima, rekao je Boris Miletić, istaknuvši da je posebno sretan što će Pula i ove godine imati klizalište te poželio svima da uživaju u programima i da se dobro zabave.

Lidija Musi predstavila je programe, naglasivši da će se osim na Forumu, Portarati, Giardinima i tržnici, ove godine programi odvijati u Sv. srcima gdje će se 5. prosinca održati koncert Davora Radolfija i Bruna Krajcara. Alen Maras iz SC-a Tivoli rekao je da je koncept klizališta sličan lanjskom, samo na drugoj lokaciji, no i dalje je jutarnje klizanje besplatno za školarce i vrtićarce. Napomenuo je da će i ove godine imati podršku koturaljkaških klubova Inline i Uljanik koji će održavati tečajeve klizanja, te da su cijene iste kao lani.

Aleksandar Matić iz Grada Pule istaknuo je da će parkiranje u okolici klizališta u poslijepodnevnim satima biti besplatno, a Mario Peruško iz Pulasporta pozvao je sve koji se bave mladeži da se jave te dogovore besplatne termine. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter