Prophets Of Rage stiže u Hrvatsku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prophets Of Rage, vjerojatno najveća supergrupa na svijetu sastavljena od članova Rage Against The Machine, Public Enemyja i Cypress Hilla, dolazi u zagrebački Dom sportova 26. lipnja na svoj premijeran hrvatski nastup.

S obzirom da RATM nikada nisu nastupili u Hrvatskoj - a u regiji su bili samo jednom u Ljubljani prije 15 godina - ova vijest svakako će obradovati veliku bazu fanova koju taj bend ima kod nas. Pridodamo li tome da su se sviračkoj sekciji Ragea  Tomu Morellu (gitara), Bradu Wilku (bubnjevi) i Timu Commerfordu (bas)  pridružili Chuck D i DJ Lord, frontman i DJ Public Enemyja, najvažnijeg hip hop benda u povijesti, te megapopularni B Real iz još jednih velikana, Cypress Hilla, nema sumnje da nastup Prophets of Rage u Zagrebu predstavlja jednu od najvećih koncertnih poslastica uopće u 2017. godini.

Na velikom zagrebačkom koncertu Prophets Of Rage će se pridružiti još tri gostujuća benda čija imena će uskoro biti otkrivena. Zagreb će biti jedina regionalna stanica europske turneje i jedan od svega tri nastupa koji će biti puni solo nastupi.

Ulaznice, po najpovoljnijoj cijeni od svega 190 kn u prodaju kreću već ovaj četvrtak 15. 12. i na snazi je do 31. prosinca. Od 1. siječnja cijena se penje na 220 kn i na tom nivou ostaje sljedećih nekoliko mjeseci. (D. Ba.)


Podijeli: Facebook Twiter