Pronađeni automobil i tijelo Željka Domljanovića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U mjestu Žigljen na otoku Pagu danas popodne ronioci su iz mora izvukli škodu fabiju u kojoj se nalazilo beživotno tijelo muškarca, piše Dalmacijanews.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o nestalom menadžeru splitske podružnice Basler osiguranja Zagreb 43-godišnjem Željku Domljanoviću.
Također neslužbeno, Dalmacijanews piše da policija sumnja na samoubojstvo, a kao mogući razlog navode se kockarski dugovi. No, ipak za službenu potvrdu i očitovanje policije trebat ćemo pričekati.

- U ovom trenutku jedino mogu potvrditi da je u tijeku izvlačenje vozila iz mora na području PU ličko-senjske, a o kojem se automobilu radi, još je rano reći, kratko je iza 15 sati poručila glasnogovornica te policijske uprave Maja Brozičević.

Željko Domljanović visok 190 centimetara, proćelav s bradom, nestao je iz Splita prošlog četvrtka oko 10 sati, nakon što je kolegama kazao da se ne osjeća baš najbolje i da ide doktoru. Otada se i njemu i bijeloj škodi fabiji oznaka ST 882 UH izgubio svaki trag dok je posljednji put signal mobitela lociran na dan nestanka na splitskim Firulama. (T-portal, Dalmacijanews)


Podijeli: Facebook Twiter