Pronadena odjeca ne pripada Antoniji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vještacenjem je utvrdeno da odjeca pronadena u kontejneru na odmorištu Modruš ipak ne pripada 17-godišnjakinji iz Kricaka, potvrdio nam je nacelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanic.

Podsjetimo, u kontejneru na odmorištu Modruš kod Male Kapele policija je u utorak pronašla odjecu za koju se sumnjalo da pripada nestaloj 17-godišnoj Antoniji Bilic iz Kricaka kod Drniša. Policija je, potvrdeno je, danima pretraživala šire ogulinsko podrucje na kojemu je 7. lipnja oko 15.40 sati posljednji put lociran signal mobitela nestale djevojke, a posebno su se bazirali na autocestu i sve okolne ceste.

Odjeca je pronadena u kontejneru 50-ak metara udaljenom od odmorišta, prvoga iza tunela Mala Kapela na autocesti iz smjera Dalmacije prema Zagrebu. Kako doznajemo, policija je u sklopu potrage ispitala i djelatnike odmorišta koji nisu vidjeli ništa sumnjivo, no, navodno su se neki sjetili šlepera koji se zaustavio na odmorištu, ali ne s plavom, vec bijelom ceradom.

Antonija Bilic nestala je 7. lipnja. Posljednji put videna je oko 10 sati kako stopira na Cikolskom mostu u Drnišu. Navodno se ukrcala u bijeli šleper s plavom ceradom kojim je upravljao vozac izduljenog koštunjavog lica i kratke crne kose starosti oko 35 godina. Policija je objavila fotorobot vozaca, a od tada su dobili brojne dojave gradana iz cijele Hrvatske koje provjeravaju.

U potragu su ukljucene sve policijske uprave u državi, provjeravaju se stotine dojava gradana, snimke nadzornih kamera s autoceste, prijevoznicke tvrtke, a u PU šibensko-kninskoj osnovan je i posebni stožer od 60-ak policajaca koji gotovo danonocno tragaju za djevojkom.

Obitelj 17-godišnjakinje, pak, pozvala je njene prijatelje, više od 18.000 clanova facebook stranice, i ostale gradane Hrvatske da u srijedu u podne u svojim gradovima i mjestima krenu s lijepljenjem plakata i traženjem Antonije.


Podijeli: Facebook Twiter