Promovirano 40 diplomanata

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

U Svečanoj dvorani "Tone Peruško" na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli jučer je održana promocija za 40 diplomanata s Odjela za humanističke znanosti i to sa studija Hrvatskog jezika i književnosti, Hrvatskog jezika i književnosti te Talijanskog jezika i književnosti, Hrvatskog jezika i književnosti te Povijesti, Povijesti te Latinskog jezika i rimske književnosti i Talijanskog jezika i književnosti.

- U našem društvu znanje se ponekad ne cijeni dovoljno, ali znam da vas to neće pokolebati u vašem daljnjem nastojanju da se cjeloživotno obrazujete, kazala je pročelnica Odjela dr. sc. Valnea Delbianco. Promoventima je poželjela puno profesionalnog uspjeha, sreće i zadovoljstva. Budući da su gotovo svi promoventi stekli titulu prvostupnika, odnosno završili su preddiplomski studij, za njih slijedi nastavak studiranja na diplomskom studiju.

Nakon što su položili prisegu, promoventima su uručene diplome, a uz pročelnicu Delbianco, promotori su bili zamjenica pročelnice dr. sc. Lina Pliško i predstojnik odsjeka dr. sc. Marko Ljubešić.

Titulu magistrice stekla je Iris Mošnja, a titulu prvostupnika ili provostupnice stekli su Nejra Babahmetović, Elis Baćac, Ines Benčik, Tomislav Benčik, Nina Blažević, Tea Bonaca, Marijeta Bradić, Gabriela Braić, Velimir Buršić, Tea Crnić, Marko Grgorinić, Vladimir Gruičić, Nikica Janjić, Marina Jozinović, Đurđica Jurik, Franjo Jurišić, Marijana Kapetanović, Dajana Karakaš, Tajana Kovaček, Lea Lešić, Marija Maričić, Tamara Markušić, Jelena Matković, Marin Mikloška, Doris Nekić, Ines Patrčević, Petra Požgaj, Inge Privora, Miran Ribarić, Mohamed Ali Saleh, Davor Salihović, Ivan Smoljan, Sabina Softić, Danijela Šarkanj, Antonija Šestan, Zvjezdana Šiša, Hana Taras, Dijana Tončić, Monika Zuprić. (M. J.)


Podijeli: Facebook Twiter