Promohotel od 20. do 23. ožujka u Poreču

Promohotel već je održavan u Žatiki (V. H.)
Promohotel već je održavan u Žatiki (V. H.)

Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održat će se od 20. do 23. ožujka u porečkoj dvorani Žatika. Nakon prošlogodišnjeg koje je održano u Rovinju, 28. izdanje sajma se vraća u Poreč, a organizator je porečka tvrtka Studio 053.

Na sajmu će se predstaviti 120 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije te jedan izlagač iz Egipta. Oni će svoje proizvode izložiti na 3.000 kvadrata unutrašnjeg i 700 kvadrata vanjskog izložbenog prostora. Treću godinu zaredom na sajmu će svoje proizvode nuditi i dvadesetak izlagača iz Vojvodine te dugogodišnji partneri sajma Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska drvna industrija.

- Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana, a proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i korisni za kućanstva, rekla je direktorica sajma Ivana Štiković.

U sklopu sajma održat će se 12. izdanje Promonature, izložbe autohtonih i ekoloških proizvoda koju organizira udruga proizvođača, prerađivača, prodavača i potrošača bio-proizvoda Bio Istra, koja ove godine slavi 15. obljetnicu postojanja.

Za sve posjetitelje ulaz je slobodan. Svečano otvorenje sajma je u srijedu u podne, u četvrtak i petak od 10 do 19 sati, te subotu od 10 do 17 sati. (Jurica PRODAN)


Podijeli: Facebook Twiter