Promocija Francijevih albuma u Kopru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U klubu MKSC u Kopru u srijedu u 19 sati bit ce predstavljen 38. i 39. album Francija Blaškovica pod nazivom "Bojan Žižovic". Oba albuma objavljena su pocetkom 2007. godine, a Franci ih je, kao što naziv govori, posvetio svom dugogodišnjem suradniku.

U jednom intervjuu u Glasu Istre na pitanje u cemu je tajna uspješne suradnje i uzajamnog uvažavanja, Žižovic je odgovorio: "U tome što imamo živaca podnositi jedan drugoga. Naravno, u nekim razumnim kolicinama. Mi smo drkadžije, dok su svi ostali jebaci. Mi drimeri, a oni fakeri. Cista romantika. Zanimljivo je spomenuti da je Franciju suradnja pala na pamet dok je citao kolumnu ?ir po diru. Dao mi je u zadatak da napišem 10 pjesama i porucio da se ne brinem kako ce to uglazbiti. Mislim da me rijecko-opatijski dio benda nakon toga ružno gledao. Naime, oni su to morali uglazbiti, a tekstovima im nisam ni najmanje pomogao, naprotiv".



U istom ce se prostoru s pocetkom u 21.30 održati koncert medunarodne etno-punk-metal grupe Kultur Shock. Vrata koncertnog prostora MKSC-a otvaraju se od 20.30 sati, a kako najavljuje organizator manifestacije, Društvo prijatelja umjerenog napretka, koncert ce biti još jedan nezaboravni nastup ove medunarodne atrakcije koja stvara multietnicku buku, gnjev i radost.


Podijeli: Facebook Twiter