Prometni znak pao na 9-godišnju djevojčicu

Onesposobljavanje bungalova na Valovinama (M. MIJOŠEK)
Onesposobljavanje bungalova na Valovinama (M. MIJOŠEK)

Devetogodišnja djevojčica iz Pule stradala je u nedjelju oko 19 sati u Kandlerovoj ulici u Puli kada je na nju pao veliki i težak prometni znak raskrižju kod Kandlerove ulice i uspona za Kaštel, nedaleko od Gradske knjižnice i čitaonice. Iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave istarske doznajemo da je događaj prijavljen u 19.10 sati te da je na mjesto događaja upućena očevidna ekipa.

Nešto prije 21 sat uspjeli smo kontaktirati oca stradale djevojčice.

- Šetali smo gradom, supruga, kćerka i ja te smo išli prema Kandlerovoj ulici. Kada smo došli do tog znaka za obližnji parking, znak se jednostavno srušio i pao na našu kćerku. Stvarno mi nije jasno se to dogodilo. Odmah smo dijete odvezli u bolnicu i sada smo s njom na odjelu pedijatrije. Još ne znamo koliko su teške ozljede koje je zadobila, čekamo što će reći doktori, kazao nam je šokirani otac djevojčice.

Na mjestu događaja uvjerili smo se da se stup koji nosi znak prevrnuo iz postolja, a za tlo su ga "držali" jedino kablovi. Policija je oko 21 sat još uvijek osiguravala mjesto gdje je stradala devetogodišnjakinja. (M. S.)





Podijeli: Facebook Twiter