Prometna nesreća u Poreču, izgorio fiat punto

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 13.10 sati u turističkom naselju Zelena laguna u Poreču. Vozač i suvozačica iz fiat punta pulskih oznaka su vozilom hitne pomoći odvezeni na liječenje, a četvorica talijanskih državljana zadobila su tek lakše ozljede.

Po prvim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač lancie talijanskih oznaka upravljajući iz smjera turističkog naselja prema Poreču izlaskom iz lijevog zavoja izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju prešao na suprotni kolnički trak u trenutku kada je iz smjera Poreča dolazio punto. Lancia se desnom bočnom stranom sudarila s prednjim dijelom punta.

Uslijed sudara lancia je odbačena na travnatu površinu, a punto je ostao na svojoj traci, s razbijenim prednjim dijelom. Od siline sudara na prednjem dijelu Punta je izbila vatra, koja ga je gotovo sasvim progutala.

Vatrogasci su ugasili buktinju, a vozač i suvozačica su na sreću uspjeli izaći iz vozila prije no što je izbila vatra. Cijeli interijer i prednja strana motora vozila gotovo su rastopljeni.

U trenutku nesreće kolnik je bio mokar i izrazito klizak. Valja istaknuti da se upravo na tom zavoju dogodilo više prometnih nesreća u vrijeme kad je cesta bila mokra. Policija je usmjeravala promet jednim trakom te su se stvarale kolone. (piše i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter