Prometna na Ipsilonu i kod Poreca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Renault thalia pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao Z. P. (27), u petak je oko 23 sata završila u metalnom odbojniku na Istarskom ipsilonu nedaleko Limskog vijadukta. U nesreci vozac nije ozlijeden, a prema informaciji koju smo saznali na mjestu nesrece Thaliju je nepoznato vozilo izguralo s kolnika.

"Ništa nisam kužio, jednostavno mi je izletio ispred dok sam vozio po lijevoj traci i izgurao me u zaštitnu ogradu. Drago mi je da se nisam udario, a automobila je bilo i bit' ce", kazao nam je vozac Renaulta nakon nesrece.

No prema podacima iz OKC-a PU istarske Renault se kretao prema Puli kada se u lijevom zavoju, zbog brzine, zanio i izletio ulijevo, udarivši u metalni odbojnik.





U sudaru automobila u mjestu Ladrovici kraj Poreca u petak oko 21.45 sati nastala je samo materijalna šteta. Prema podacima iz OKC-a PU istarske, nesrecu je izazvao N. V. (24), vozac peugeota, koji je preko pune uzdužne kolnicke linije pretjecao opel vectru u trenutku dok je zapocela skretati ulijevo, u mjesto Ladrovice.

Peugeot je prednjom stranom silovito udario u lijevi bok vectre te ju je zaokrenuo i izbacio izvan ceste. Od siline udara i peugeot je završio izvan kolnika. Vozac vectre, E. B. (29), upravljao je automobilom prije stjecanja prava, odnosno bez vozacke dozvole.


Podijeli: Facebook Twiter