Proljetnim kolekcijama dominira cvjetni uzorak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cvjetno ili floralno, vi birate kako želite zvati ovaj popularni uzorak koji se i ove sezone nametnuo kao jedan od dominantnijih trendova sezone.

Gotovo da nema kolekcije u kojoj nije korišten, a najviše smo ga primijetili kod high street brendova. Poznate high street kuce su dobro zakljucile da se trendseterice u proljetnim i ljetnim danima ne skidaju iz romanticnih, lepršavih i retro komada pa su i ove sezone u svoje kolekcije uvrstile floralni print.

H&M prednjaci kad su cvjetici u pitanju, ima ih na odlicnim sandalama koje su definitivno na listama mnogih Hrvatica, na torbicama, suknjama i romanticnim haljinama.

Zara je takoder svjesna da ima klijentice koje se ne mogu oprostiti od floralnog printa pa je za proljece 2011. u svoju kolekciju uvrstila fenomenalne uzorke.

Zarine haljinice su preslatke, odlicno ce izgledati kombinirane sa kožnim jaknama ili ako težite elegantnom stylingu sa nježnim sakoima, a suknje nosite sa pamucnim majicama i velikim puloverima.

U Topshopu bi nam bilo zbilja cudno da ne primijetimo cvjetasti print, a ove sezone jako je prisutan i kod modne kuce Mango.


Podijeli: Facebook Twiter