Proljetni trend - satenske cipele

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovog proljeca nose se ekstravagantne cipele, a medu njima svoje mjesto imaju i satenske, koje su potpuni hit.

Ovisno o modelu, one mogu biti savršen dodatak za dnevne aktivnosti ili nocne zabave. Satenske cipele dolaze u nebrojeno mnogo boja i stilova, od klasicnih "stiletto" cipela s potpeticom, trendi platformi, udobnih niskih cipela i šik sandalica...

Saten je jedan od najljepših i najluksuznijih materijala u modnoj industriji i koristi se kako za odjecu tako i za obucu. Ako odaberete pravu boju i model ove glamurozne cipele mogu podici svaku odjevnu kombinaciju. Satenske cipele nezaobilazne su ove sezone i to su ujedno najseksipilnije cipele trenutno na tržištu.

Crne satenske cipele odlican su izbor za ozbiljnije, službenije odjevne kombinacije. Za elegantan, sofisticiran look odaberite crne satenske cipele na visoku potpeticu i kombinirajte ih s uskom crnom suknjom i trendi topicem ili košuljicom.



Cipele sa satenskim trakicama u kobinaciji s otkacenim modnim detaljima dat ce malo više originalnosti vašem outfitu. Za dnevne kombinacije odaberite zatvorene satenske pumperice, ili one s otvorenim prstima. Ove cipele kombinirajte uz proljetne haljinice cvjetnih uzoraka ili uz tamne traperice.

Ove sezone budite odvažni pa se odlucite za satenske cipele u raznim bojama. Jarke boje koje privlace pažnju, zanimljivi, trendi ukrasi pokazat ce svima vašu individualnost. No pripazite na kombinaciju odjece i cipela. Ako su cipele ekstravagantne, onda odjeca mora biti u drugom planu, znaci jednostavnija.

Ako se želite osjecati kao glamurozna Hollywoodska diva, ovog proljeca morate nabaviti satenske cipele. Budite u trendu i odlucite se za malo "zacina" uz zanimljive satenske cipele živopisnih boja ili pak ako to nije vaš stil, na neutralne cipele boje kože ili sivih nijansi.

Za svecanije trenutke kao vjencanja ili neke druge vrste zabava, lijepe satenske cipele plijenit ce pažnju i poglede. One cine savršenu kombinaciju s koktel haljinom od mekanog materijala, kao i haljinama na popularne cvjetne printeve ili tockice. Nosite ih sa stilom i budite spremni pokazati da ste ove godine itekako u trendu.


Podijeli: Facebook Twiter