Proljetne torbe koje ce vas osvojiti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ruksaci ili poštanske torbe, cluthevi ili pismo modeli te satchel ili shopper torbe - izbor je ogroman, a bez barem jedne omiljene torbe u garderobi jednostavno ne možemo.

Uz jednu najdražu, uvijek se nade mjesta za još poneku torbu, koja na najbolji nacin odgovara našem stilu života. Dnevna varijanta obicno ukljucuje torbu vecih dimenzija, buduci da na dnevnoj bazi težimo funkcionalnosti i prakticnosti, a tople proljetne veceri dopuštaju malo ludila i primjetnih clutch varijanti, u koje stane tek ono najnužnije, no ove torbice svojom estetikom itekako pridonose ukupnom dojmu.



Izdvojili smo torbe i torbice iz bogate high street ponude, koje su cjenovno pristupacne mnogima, no medusobno ipak variraju, pa cete tako u H&M-u lako pronaci torbu do 200 kuna, dok se, primjerice, u Mangu i Zari cjenovni prag penje cak i do 1.000 kuna, ali cijenu opravdava odlican izbor, kao i sam dizajn torbi.

Kao i svaki segment mode, tako su i torbe naselili aktualni trendovi, kao što su to živahni printevi, cvjetni i zmijski uzorci, a osim boja apsolutno je zastupljen color-block trend, koji u jedno spaja nekoliko razlicitih boja - posljednjih hit u nizu svakako su one pastelne.


Podijeli: Facebook Twiter